Forse kritiek op Janssen: ''Hij maakt behoorlijk grote fouten''

( 0 reacties)
Forse kritiek op Janssen: ''Hij maakt behoorlijk grote fouten''

Dick Advocaat is maandagochtend gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht. De 70-jarige oefenmeester heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend en John van Loen is benieuwd met welke opstelling hij zal gaan spelen. 

"Er staan veel vragen open. Wie zet ie in de spits? Hoe lost hij het centraal achterin op? Willem Janssen maakte behoorlijk grote fouten. En waarom begin je pas vandaag als je de klus vorige week woensdag al aanneemt?  Advocaat zal misschien redeneren dat hij zondag bij Feyenoord niets te verliezen heeft", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 

"Als hij daar een punt pakt, is ie de grote man", constateert Van Loen. "Utrecht zoekt een dominante trainer die boven de groep staat, maar of Advocaat de juiste man is, weet ik niet. Als je in mijn hart kijkt, zeg ik nee, maar als ik verder denk, zeg ik misschien wel ja. Daar kunnen we pas echt over twee maanden over oordelen", vervolgt hij realistisch. 

"Als het aan mij ligt, haalt FC Utrecht voor komend seizoen Peter Bosz binnen", adviseert hij. "Die is ook heel dominant en weet waar hij met een groep naartoe wil. Dat heeft hij bij Ajax, Vitesse en in Israël laten zien. Hoe dan ook, de spelers hebben Jean-Paul de Jong weggejaagd. Als het nu onder Advocaat niet lukt, dan is de groep niet zo stabiel als je denkt."  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›