''We moeten het laten zien op het veld en niet meer praten buiten het veld''

( 0 reacties)
''We moeten het laten zien op het veld en niet meer praten buiten het veld''

Oussama Tannane keerde deze zomer terug naar Nederland om voor FC Utrecht te spelen. De Marokkaanse buitenspeler werkte maar kort met de middenvelder, maar geeft toe dat het een moeilijke periode was voor de ploeg.

"Het was een hele moeilijke periode. Nu hebben we de knop omgezet, maar we kijken nu naar FC Emmen en daar kijken we met een positieve blik naar", zegt de buitenspeler, die op huurbasis voor FC Utrecht speelt dit seizoen, in gesprek met FC Utrecht TV.

Vorig seizoen speelde FC Emmen tegen Jong FC Utrecht, maar dit seizoen spelen de Drenten tegen het 'grote' FC Utrecht. Tannane waakt voor de onderschatting. "We moeten niet gaan denken, dat we daar even snel en makkelijk van gaan winnen. En dat we snel drie punten pakken en denken aan de volgende wedstrijd", vervolgt hij. "We moeten juist tegen zulke clubs alles geven, dat doen zij ook."

"Ik wil geen druk zetten op de spelers, maar als je zo kijkt dan moet je wel winnen tegen zulke clubs. Vooral als je mee wil draaien bovenin. We kunnen geen excuses maken, het ligt niet aan de trainer of aan die of aan die. Het ligt aan niemand, het ligt aan de spelers. We moeten het laten zien op het veld, we moeten niet meer praten buiten het veld", zegt Tannane met kritisch zelfbeeld.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›