Luxeproblemen voor Advocaat: ''Hij moet spelers teleurstellen''

( 0 reacties)
Luxeproblemen voor Advocaat: ''Hij moet spelers teleurstellen''

Dick Advocaat heeft een mondeling akkoord bereikt met FC Utrecht en staat vanaf volgende week voor de groep als hoofdtrainer bij de club uit de Domstad. Verslaggever Tim Reedijk beseft dat de ervaren oefenmeester straks een luxeprobleem heeft. 

"Want met de negen versterkingen van afgelopen zomer, van neo-international Timo Letschert tot Jean-Christophe Bahebeck van Paris Saint-Germain, heeft FC Utrecht op papier een team dat zomaar kan verrassen dit seizoen", schrijft hij in het Algemeen Dagblad.

"Maar vorig jaar begon het gemor al toen jongens als Giovanni Troupée en Urby Emanuelson ernaast kwamen te staan; nu zal Advocaat op dit vlak nog hardere keuzes moeten maken", vervolgt Reedijk, die met name benieuwd is naar de 'puzzel' in de achtergoede.

"Kijk maar eens naar de centrale verdediging, waar Letschert, de ambitieuze Zweed Emil Bergström en aanvoerder Willem Janssen om een plek vechten", legt hij uit. "Advocaat ontkomt er niet aan dat hij spelers moet teleurstellen. Bij FC Utrecht vertrouwen ze erop dat hij de juiste man is om harde beslissingen te nemen én dat hij daarbij ook nog eens de selectie tevreden kan houden." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›