Vermeulen kritisch: ''FC Utrecht vindt ze blijkbaar niet goed genoeg''

( 1 reacties)
Vermeulen kritisch: ''FC Utrecht vindt ze blijkbaar niet goed genoeg''

FC Utrecht heeft een mondeling akkoord bereikt met Dick Advocaat, zo heeft de club uit de Domstad woensdagavond laten weten via de officiële kanalen. Arno Vermeulen is verbaasd over de terugkeer van de 70-jarige oefenmeester. 

"Het is eigenlijk pijnlijk", vertelt de voetbalcommentator op de website van de NOS. "Het is niet heel goed voor het Nederlandse voetbal. Er zijn zat jongere trainers vrij, maar Utrecht vindt ze blijkbaar niet goed genoeg", constateert Vermeulen, die bijna een 'trend' ziet in de voetballerij. 

"We hebben deze week ook al het verhaal gehad met Hiddink, die op zijn 71ste nog aan de slag gaat als bondscoach van het olympisch elftal van China", vervolgt hij. "Ik zit eigenlijk te wachten op de comeback van Foppe de Haan (75), Simon Kistemaker (78) en Kees Rijvers (92)...", aldus Vermeulen cynisch. 

De club uit de Domstad had ook genoeg andere opties. "Er zijn trainers vrij: Jurgen Streppel, Gertjan Verbeek, Alex Pastoor. Dat zegt iets over de carrière van die drie", legt hij uit. "Ze hebben de afgelopen jaren ook niet overtuigend gepresteerd bij de clubs waar ze werkten", besluit Vermeulen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Sep 2018 om 11:45
    Schrijf je reactie