''Daar droomt elk jochie van, zeker in het shirt van het Nederlands elftal''

( 0 reacties)
''Daar droomt elk jochie van, zeker in het shirt van het Nederlands elftal''

Maarten Paes heeft drie weken na zijn debuut in de Eredivisie ook minuten gemaakt in Oranje onder 20. De doelman van FC Utrecht nam het vorige week op tegen Europees kampioen Portugal (0-0) en trof maandag Engeland (3-1 zege).

Paes veroorzaakte een strafschop, maar hield daarna de penalty. "Dat is natuurlijk lekker. Een penalty tegenhouden is misschien hetzelfde als een goal voor een spits", zegt hij tegenover FC Utrecht TV. "Dan groei je in de wedstrijd en daarna pakte ik nog een paar ballen. Daar was ik heel blij mee."

Keeperstrainer Stefan Postma bekeek de wedstrijd tegen Engeland in Katwijk. "Dat had hij al gezegd tegen mij. Ik hoop dat ik hem straks nog even kan zien en dan gaan we samen de beelden bekijken en dit doorpakken naar FC Utrecht", aldus Paes.

Uiteindelijk werd het de wedstrijd van Paes. "Van tevoren hoop je daar wel een klein beetje op. Je wilt zelf ook beslissend zijn. Daar droomt elk jochie van, zeker in het shirt van het Nederlands elftal. Ik vond het echt fantastisch, een mooie avond."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›