Homepage » Hoofdnieuws » De Jong: ''Het is altijd goed om te benoemen wat beter moet, vind ik''

De Jong: ''Het is altijd goed om te benoemen wat beter moet, vind ik''

( 0 reacties)
De Jong: ''Het is altijd goed om te benoemen wat beter moet, vind ik''

Voor FC Utrecht staat komende zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma en het begint direct met een moeilijke wedstrijd tegen PSV in Eindhoven. Jean-Paul de Jong heeft veel zin in de wedstrijd en heeft vertrouwen in zijn ploeg.

"Ik heb er heel veel zin in. We kunnen nu eindelijk kijken hoe we er echt voor staan, dat is alleen maar goed voor de ploeg", begint De Jong. De oefenmeester is over het algemeen tevreden over de voorbereiding. "Het is altijd goed dat we benoemen wat beter moet, vind ik. En dat hebben we goed besproken. Maar over het algemeen ben ik tevreden."

Ook over de nieuwe aanwinsten van FC Utrecht is hoofdtrainer De Jong tevreden. "Ze integreren zich goed aan de selectie en worden heel positief ontvangen door de spelersgroep. En ze passen goed bij de groep. Daarnaast is het mooi om te zien dat het een groep is die de concurrentie wil aangaan, met als doel om uiteindelijk de beste elf in de basis te hebben staan, dat is ons streven", aldus de oefenmeester in gesprek met FC Utrecht TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›