Homepage » Hoofdnieuws » FC Utrecht treedt met vrijwel fitte selectie aan tegen landskampioen

FC Utrecht treedt met vrijwel fitte selectie aan tegen landskampioen

( 0 reacties)
FC Utrecht treedt met vrijwel fitte selectie aan tegen landskampioen

FC Utrecht reist morgen met een vrijwel fitte spelersgroep af naar Eindhoven voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen PSV. Er zijn een aantal spelers wie nog fit genoeg zijn om de volle 90 minuten te spelen, maar het grotendeel van de selectie is klaar voor de wedstrijd tegen de landskampioen, weet het Algemeen Dagblad te melden.

Één van die spelers die nog niet de volledige wedstrijd kan spelen is Simon Makienok. In de voorbereiding kreeg hij een kleine tegenslag. Dat gold ook voor Gyrano Kerk, die in de oefenwedstrijd tegen het Engelse Portsmouth geblesseerd uitviel. Ook hij gaat geen 90 minuten maken.

Daarnaast zullen Patrick Joosten en aanwinsten Nicolas Gavory en Emil Bergström ook niet de gehele wedstrijd spelen. De twee aanwinsten hebben maar een kort gedeelte van de voorbereiding meegedraaid bij FC Utrecht. Toch stelde hoofdtrainer Jean-Paul de Jong dat de spelers zeker een bijdrage kunnen brengen tegen PSV. Nadat vanmorgen bekend werd dat Luc Nijholt niet wil schikken in zijn rol als assistent, is hij zeker niet van de partij tegen de Eindhovenaren. 

FC Utrecht zal zich van haar goede kant moeten laten zien om een resultaat te halen bij de landskampioen. PSV won de laatste 22 thuiswedstrijden van FC Utrecht en is al 37 thuiswedstrijden ongeslagen tegen de bezoekers. Op 25 oktober 1980 lukte FC Utrecht het voor het laatst om te winnen (2-3).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›