Homepage » Hoofdnieuws » ''Ik las het in onze groepsapp, ik had een goede band met Luc''

''Ik las het in onze groepsapp, ik had een goede band met Luc''

( 0 reacties)
''Ik las het in onze groepsapp, ik had een goede band met Luc''

FC Utrecht heeft vrijdagochtend laten weten dat Luc Nijholt is vertrokken als assistent-trainer en daardoor zit hij zaterdagavond al niet meer op de bank tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen PSV. Trainer Jean-Paul de Jong betreurt het vertrek. 

"Natuurlijk doet het op menselijk vlak iets met je", geeft hij toe in gesprek met RTV Utrecht. "Maar tegelijkertijd moeten we professioneel zijn. Ik respecteer Luc's keuze. Als je je ei niet kwijt kunt dan moet je dat zeggen en dat heeft hij gedaan", aldus De Jong.

Sean Klaiber kreeg het nieuws door via de telefoon. "Ik las het in onze groepsapp", legt hij uit. "Ik had een goede band met hem en hij leerde mij veel met zijn ervaring. Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar er zal een goede reden voor zijn dat hij weg is", beseft Klaiber.

"Maar laten we ons vooral bezig houden met de wedstrijd tegen PSV en niet met randzaken", vervolgt de vleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. "Er hoeft voor mij geen vervanger te komen. De trainingen zijn goed. Zoals het nu staat, staat het gewoon goed." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›