Homepage » Hoofdnieuws » De Jong reageert op kritiek: ''Ik word boos als ik dat hoor''

De Jong reageert op kritiek: ''Ik word boos als ik dat hoor''

( 1 reacties)
De Jong reageert op kritiek: ''Ik word boos als ik dat hoor''

Woensdag kwam naar buiten dat Jean-Paul de Jong zich dit seizoen minder bezig zal houden met de 'dagelijkse praktijk' op het trainingsveld, maar hij blijft wel gewoon aan als hoofdtrainer. De oefenmeester is niet geschrokken door de ophef over het nieuws. 

"Het is door iedereen groot gemaakt, maar we gaan door op dezelfde wijze", legt hij uit. "Op deze manier hebben we afgelopen seizoen al een tijdje gewerkt. Toen was ik ook niet altijd 'buiten'. Dat hebben we geëvalueerd en daar zijn we in het begin van dit seizoen mee doorgegaan, alleen is er nu een scheiding", benadrukt De Jong. 

"De daadwerkelijke leiding ligt in handen van Marinus en Rick, maar ik ben de eindverantwoordelijke die de wedstrijd leidt en doelen bewaakt", vervolgt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat hebben we vanaf dag één dit seizoen naar de spelers gecommuniceerd en nu zijn we al drie weken zo bezig", vertelt De Jong over de werkwijze. 

"Ik heb ingestemd met deze nieuwe aanpak", benadrukt hij. "We hebben dit gezamenlijk besloten. Ik doe niets minder, maar we volgen een Engels model", aldus De Jong, die ontkent dat er binnen de groep 'te weinig draakvlak' voor hem is. "Ik word boos als ik dat hoor. In dat geval zou je niet gezamenlijk deze weg bewandelen", besluit De Jong fel. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jul 2018 om 14:45
    Heleboel GEDOE om niks, goed toch zo, iedereen voelt zich daar prettig bij, wat een gezeur op twitter bah. Uuuuuuuuuu.
zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›