Homepage » Hoofdnieuws » ''Thuis zijn we heel sterk, we verloren dit seizoen alleen van PSV''

''Thuis zijn we heel sterk, we verloren dit seizoen alleen van PSV''

( 0 reacties)
''Thuis zijn we heel sterk, we verloren dit seizoen alleen van PSV''

FC Utrecht verloor dinsdagavond met 3-2 op bezoek bij Vitesse en Zakaria Labyad kampte na afloop met gemengde gevoelens. De aanvallende middenvelder, die vanaf volgend seizoen voor Ajax speelt, baalde van de late tegentreffer. 

"We hadden het op 2-2 moeten houden, maar helaas", blikt hij terug in het Algemeen Dagblad. "Ik heb er niettemin het volste vertrouwen in dat we dat zaterdag goedmaken. Dat wordt een leuke wedstrijd. Thuis zijn we heel sterk, we verloren dit seizoen pas één keer in eigen stadion, van PSV", legt Labyad uit.

"Ik denk dat wij Vitesse thuis kunnen verslaan en dat is wat de club, het team, de supporters en de trainers verdienen", vervolgt hij vastberaden. "Ik ga er zaterdag met mijn team m'n uiterste best voor doen", aldus Labyad, die snapt dat de fans niet blij zijn met zijn transfer naar Ajax. 

"Ik snap dat het gevoelig ligt, maar ik heb mijn ambities uitgesproken in de winter", reageert hij. "Ik hoop dat de supporters van de club mij dit niet kwalijk nemen, omdat ik die ambities altijd al heb gehad. Ik kom zelf uit Utrecht en de club zal altijd in mijn hart zitten", besluit Labyad. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!