Homepage » Hoofdnieuws » ''Ze raken net iets sneller geïrriteerd, dat kwam er kennelijk even uit''

''Ze raken net iets sneller geïrriteerd, dat kwam er kennelijk even uit''

( 0 reacties)
''Ze raken net iets sneller geïrriteerd, dat kwam er kennelijk even uit''

Vitesse won dinsdagavond in Arnhem met 3-2 van FC Utrecht en Guram Kashia nam vlak voor tijd de winnende treffer voor zijn rekening. De centrumverdediger genoot met volle teugen van de belangrijke overwinning. 

"Een prachtig moment, een bevrijdende goal", blikt hij terug op de website van Omroep Gelderland. "Het is heerlijk om zo'n cruciaal doelpunt te maken. Op eigen veld moesten we winnen. We gaan nu met een voorsprong naar Utrecht", constateert Kashia. 

"Ik houd een goed gevoel aan deze wedstrijd over", vervolgt hij. "Het spel was niet altijd even goed, maar we scoren wel weer drie keer. Ik ben ervan overtuigd dat we dat in de return ook kunnen", vertelt Kashia, die na afloop van de wedstrijd zag dat er een opstootje was.  

De aanvoerder probeerde de gemoederen te sussen. ''Zulke dingen gebeuren soms in het voetbal", legt hij uit. "Aan het einde van een seizoen lopen veel spelers op hun tandvlees en raken ze net iets sneller geïrriteerd. Dat kwam er kennelijk even uit", besluit Kashia realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!