Homepage » Hoofdnieuws » Janssen voelt zich schuldig: ''Godverdomme! Ik verlies één duel''

Janssen voelt zich schuldig: ''Godverdomme! Ik verlies één duel''

( 0 reacties)
Janssen voelt zich schuldig: ''Godverdomme! Ik verlies één duel''

FC Utrecht verloor dinsdagavond met 3-2 op bezoek bij Vitesse en aanvoerder Willem Janssen was na afloop zwaar ontgoocheld door het teleurstellende resultaat. De verdediger baalde bovendien van zijn eigen optreden bij de winnende treffer van Guram Kashia in de slotfase. 

"Ik verlies één duel in de wedstrijd: in de 92e minuut", blikt hij terug in gesprek met FOX Sports. "Doodzonde, want we zijn verreweg de betere ploeg geweest. Heb je onze kansen geteld? We gingen er alleen heel kinderachtig mee om en je zag het verschil toen Labyad erin kwam", aldus Janssen.

"Ja, godverdomme! Ongelofelijk dat we deze pot verliezen...", vervolgt hij teleurgesteld. "Precies het Vitesse van de laatste weken: heel doeltreffend met een paar mogelijkheden", constateert Janssen, die wel vertrouwen heeft in de return. "Ik vond ons ook fitter, dus ik heb heel goede moed voor zaterdag."

"In de Galgenwaard is het altijd 'heet', dus we roepen iedereen op en nogmaals: ik heb er veel vertrouwen in", legt hij uit. "We hebben twee uitgoals, dat is prima. Ik had liever een gelijkspel, maar je verliest hem en dat is doodzonde. Maar het biedt wel perspectief voor zaterdag", besluit Janssen enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!