Homepage » Hoofdnieuws » Mount ontbreekt in return tegen FC Utrecht: ''Seizoen zit erop''

Mount ontbreekt in return tegen FC Utrecht: ''Seizoen zit erop''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Mount ontbreekt in return tegen FC Utrecht: ''Seizoen zit erop''

FC Utrecht verloor dinsdagavond met 3-2 op bezoek bij Vitesse en zaterdagavond staat de return op het programma. Trainer Edward Sturing kan in de Galgenwaard geen beroep doen op Mason Mount, die geschorst vanwege zijn tweede gele kaart in de play-offs. 

"Dat is jammer", vertelt de oefenmeester tegenover FOX Sports. "Het was zijn tweede gele kaart en dus een schorsing. Hij is geen onbelangrijke speler", vervolgt hij met gevoel voor understatement. "Hij heeft betere wedstrijden gespeeld, maar ik had hem er toch wel erg graag bij gehad", aldus Sturing, die zag dat Mount op het middenveld aan de noodrem trok toen Labyad dreigde te ontsnappen.

Mount trekt het boetekleed aan. "Ik ben nog jong, het was echt onervarenheid", legt hij uit. "Ik wist dat ik al een kaart had, maar dat vergeet je nog weleens tijdens de wedstrijd. Dan moet je soms iets doen voor het elftal. Dat heb ik gedaan en daar moet ik de consequenties voor dragen. Ik ben erg teleurgesteld. Dit is zo'n belangrijke wedstrijd en ik kan nu niet meer helpen. Mijn seizoen zit erop", baalt Mount. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!