Homepage » Hoofdnieuws » Ayoub toegezongen door Feyenoorders: ''Dat was niet ongemakkelijk''

Ayoub toegezongen door Feyenoorders: ''Dat was niet ongemakkelijk''

( 0 reacties)
Ayoub toegezongen door Feyenoorders: ''Dat was niet ongemakkelijk''

Yassin Ayoub kreeg zondagmiddag al een voorproefje van wat hij in de toekomst nog vaker mee zal maken: worden toegezongen door de Feyenoord-aanhang. Hij verloor echter wel met FC Utrecht: 3-1. 

"Dat was niet ongemakkelijk voor mij", aldus Ayoub in het Algemeen Dagblad. "Zoiets streelt je, want het komt natuurlijk niet zo vaak voor dat ze hier voor een speler van de tegenstander zingen. Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet. Als het 0-3 voor Utrecht had gestaan, hadden ze het denk ik ook gedaan. Zo zijn ze wel. Ze waarderen een speler, dan maakt de uitslag niet zoveel uit."

Ayoub sprak ook al met een toekomstige ploeggenoot. "Ik heb even kort met Robin van Persie gesproken. Robin heette me alvast welkom. Dat was een bijzonder moment voor mij, want hij is een heel grote speler. Het is alleen al bijzonder om tégen hem te spelen. Ik heb hem gezegd dat hij dan ook nog volgend seizoen in de Kuip moet spelen, want ik kan nog veel van hem leren. Dat zag je alleen al aan die goal die hij vandaag maakte tegen ons." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!