Homepage » Hoofdnieuws » VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht verliest van Feyenoord (3-1)

VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht verliest van Feyenoord (3-1)

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht verliest van Feyenoord (3-1)

FC Utrecht is er zondagmiddag niet in geslaagd het verschil met directe concurrent Feyenoord op de ranglijst te verkleinen. De ploeg van Jean-Paul de Jong ging met 3-1 onderuit op bezoek in Rotterdam.

De Utrechters kwamen al vroeg op 1-0 achterstand in De Kuip. Na zeven minuten spelen was het Nicolai Jørgensen die met een halve omhaal op fraaie wijze doel trof. Een kwartier later leek de Deen opnieuw te scoren. Het doelpunt werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Met de buitenspelregel hield de arbitrage geen rekening bij de gelijkmaker van FC Utrecht in de 30e minuut. FC Utrecht-aanvaller Cyriel Dessers zette een voorzet van Labyad om in een goal vanuit buitenspelpositie, maar werd niet teruggefloten en zette zo de 1-1 op het scorebord. 

Lang bleef het overigens niet gelijk in Rotterdam. Nog voor rust nam Feyenoord de leiding door een fraaie goal van Robin van Persie. De routinier controleerde een lange pass van Van Beek op de borst om de bal vervolgens langs David Jensen te schuiven. 

In de tweede helft wist Feyenoord de wedstrijd te beslissen. Sam Larsson bepaalde in de 69e minuut de eindstand op 3-1. De Zweedse aanvaller kopte raak uit een voorzet van Jens Toornstra.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!