Homepage » Hoofdnieuws » Ayoub krijgt veel media-aandacht richting kraker: ''Ik snap dat jullie het eruit pikken''

Ayoub krijgt veel media-aandacht richting kraker: ''Ik snap dat jullie het eruit pikken''

( 0 reacties)
Ayoub krijgt veel media-aandacht richting kraker: ''Ik snap dat jullie het eruit pikken''

In de aanloop naar Feyenoord - FC Utrecht staat met name Yassin Ayoub in de spotlights. De middenvelder verkast komende zomer naar De Kuip, maar speelt zondagmiddag eerst nog tegen zijn nieuwe club.

"Ik zeg wat ik vind en wat ik denk", aldus Ayoub tegenover de NOS. "Spelen tegen Feyenoord is een dingetje en ik snap dat jullie het eruit pikken." Bij Feyenoord spelen twee landgenoten van Ayoub: Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat. "Hoeveel appjes ik van ze heb gehad? Je gaat me niet geloven, maar helemaal niets. Er is geen contact geweest. Dat doen we ook niet in aanloop naar Ajax, dus waarom nu wel? Toen ik tekende bij Feyenoord stuurden ze me natuurlijk wel berichten."

Ayoub tekende in de winter bij Feyenoord, ook vlak voor de onderlinge confrontatie tussen de twee teams. Ook toen was er veel media-aandacht. "Daar had ik best moeite mee, want het bleef maar een item. We speelden tegen AZ maar het ging alleen maar over Feyenoord, Feyenoord en weer Feyenoord. Als het steeds wordt herhaald, is het onvermijdelijk dat je er ook aan gaat denken." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!