Homepage » Hoofdnieuws » ''Ik heb bij FC Utrecht rondgelopen, daar was ook reuring''

''Ik heb bij FC Utrecht rondgelopen, daar was ook reuring''

( 1 reacties)
''Ik heb bij FC Utrecht rondgelopen, daar was ook reuring''

Maandag was het 'bijltjesdag' bij FC Twente. Gertjan Verbeek werd op non-actief gezet door de hekkensluiter van de Eredivisie, terwijl Jan van Halst technisch directeur af is. Hij zet dus één pet af, maar blijft wel aan als commercieel directeur. 

"Ze hadden me weg kunnen sturen, maar wilden dat ik bleef", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "Er is nog zo veel te doen. Als ik ga, kan het zijn dat algemeen directeur Erik Velderman ook gaat, dan is er geen leiding meer. We moeten aan de club denken en onszelf wegcijferen. Dat is belangrijker dan Jantje van Halst", beseft Van Halst, die beseft dat er veel onrust is bij de Tukkers. 

"Twente is groot, er praten veel mensen mee, iedereen bemoeit zich er mee", constateert hij. "Het is een onrustige club om te werken. Er worden veel onwaarheden verteld, je zou er een dagtaak aan hebben om je te verdedigen, dat doen we dus ook niet. Ik heb bij FC Utrecht rondgelopen, daar was ook reuring, maar het is niet te vergelijken met FC Twente", besluit Van Halst. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Mar 2018 om 13:36
    Als hij écht aan de club denkt moet hij alle vleespetten afzetten en vertrekken. Hij heeft er een enorme puinhoop van gemaakt. De clucb is er slechter aan toe dan ooit. Belachelijk dat ze hem laten zitten en dat hij zelf ook nog eens vindt dat het terecht is. #spiegel