Homepage » Hoofdnieuws » Fräser stoort zich aan 'gladde' grasmat bij FC Utrecht: ''Ergerlijk''

Fräser stoort zich aan 'gladde' grasmat bij FC Utrecht: ''Ergerlijk''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Fräser stoort zich aan 'gladde' grasmat bij FC Utrecht: ''Ergerlijk''

FC Utrecht won zondagmiddag in eigen huis met 5-1 van Vitesse en trainer Henk Fräser was na afloop zeer teleurgesteld door het optreden van zijn ploeg. De oefenmeester stoorde zich aan de openingstreffer van Willem Janssen. 

"In zo'n wedstrijd moet het verschil tussen de teams minimaal zijn", blikt hij terug in gesprek met de Gelderlander. "Maar als je de goal zo weggeeft, zegt dat alles. Dat is een gebrek aan scherpte. Geef dan een corner weg. Lassana Faye had ook zo'n moment. Ging ook bijna fout. Utrecht is daar gretig. Het gaat om de juiste mindset", aldus Fräser. 

"Wij hadden hier een stap omhoog kunnen zetten. Maar we falen", vervolgt hij teleurgesteld. "Ik breng niet genoeg, de spelersgroep brengt niet genoeg. Wij zijn die vierde plaats dus niet waard. Zo eenvoudig is het wel", aldus Fräser, die ook baalde van de tweede treffer. "Daar glijdt ongeveer iedereen weg. Ik heb gevraagd of iedereen de pinnen wel aan had. Op één na had iedereen dat. Het veld was glad, ja. Maar daar komt dan vlak voor rust wel de 2-0 uit. Ergerlijk." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!