Homepage » Hoofdnieuws » Ayoub zorgt voor lach bij Labyad: ''Fantastisch, ik vind het wel gedurfd van hem''

Ayoub zorgt voor lach bij Labyad: ''Fantastisch, ik vind het wel gedurfd van hem''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Ayoub zorgt voor lach bij Labyad: ''Fantastisch, ik vind het wel gedurfd van hem''

Yassin Ayoub zorgde voor lachende gezichten in Stadion Galgenwaard. Na zijn goal tegen Vitesse vierde hij dat met een dansje uit het spel Fortnite, een schietspel dat erg populair is. 

Ook Zakaria Labyad moest er om lachen. "We hadden het er voor de wedstrijd over. We spelen veel Fortnite, dat is een schietspel", aldus Labyad tegenover FOX Sports. "Dat is het dansje als je iemand killt, als het ware. Fantastisch, ik vind het wel gedurfd van hem. Ik ben daar wat serieuzer in. Ik heb ook soms van dat rare juichen. Als ik het terugzie, denk ik: wat ben je nou aan het doen?"

Labyad maakte tegen Vitesse zijn rentree na blessureleed. "Ik had wat last van m'n lies en had twee weken niet getraind. Ik heb 2,5 dag getraind. Dan is het heerlijk om zo terug te keren. Een risico om te starten? De pijn was minimaal. We hebben ervoor gekozen om toch te beginnen. Ik wilde het zelf het ook. Ik merkte wel dat ik twee weken niet had getraind. Op het eind was ik best kapot. Dan ga ik niet forceren om verder te gaan. Ik heb bij de trainer aangegeven dat ik gewisseld wilde worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!