Homepage » Hoofdnieuws » PSV zonder Lozano tegen FC Utrecht? ''Het is niet meer uit te leggen''

PSV zonder Lozano tegen FC Utrecht? ''Het is niet meer uit te leggen''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
PSV zonder Lozano tegen FC Utrecht? ''Het is niet meer uit te leggen''

FC Utrecht gaat op zaterdag 3 maart op bezoek bij PSV en de club uit Eindhoven kan mogelijk geen beroep doen op Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller is voor drie wedstrijden geschorst naar aanleiding van zijn elleboogstoot in het duel tegen SC Heerenveen.

De koploper van de PSV gaat echter tegen de straf in beroep en wijst ook op de situatie bij PEC Zwolle - Ajax. Klaas-Jan Huntelaar ging na een soortgelijk 'incident' namelijk vrijuit en kan ook niet meer geschorst worden, doordat scheidsrechter Kevin Blom het moment al beoordeeld heeft.

Voormalig toparbiter Mario van der Ende is kritisch op de die regelgeving. "Want het is niet meer uit te leggen'', legt hij uit. "De momenten van zondag blijven hangen. En dat gebeurt te vaak. Nu kan het zelfs van invloed zijn op de titelrace. Het is oneerlijk en dat moet veranderen", aldus Van der Ende. 

"Zoals bij Huntelaar dus'', vervolgt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Want het is op basis van de beelden kraakhelder dat hij een rode kaart had moeten krijgen. Net zoals Lozano die terecht kreeg. Blom heeft de situatie nooit goed kunnen zien en fluit dus op suggestie", besluit Van der Ende realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Feb 2018 om 13:28
    Gelukkig