Homepage » Hoofdnieuws » ''We hadden met de vele kansen die we kregen de 3-0 moeten maken''

''We hadden met de vele kansen die we kregen de 3-0 moeten maken''

( 0 reacties)
''We hadden met de vele kansen die we kregen de 3-0 moeten maken''

FC Utrecht won zaterdagavond in eigen huis met 2-1 van PEC Zwolle en daardoor bedraagt het verschil tussen beide clubs nog maar één punt. Trainer Jean-Paul de Jong is blij met de nipte overwinning in de Galgenwaard. 

"Ik denk dat wij heel tevreden kunnen zijn over de overwinning", blikt hij terug op de clubsite. "Ik ben zeer tevreden over het veldspel van ons in de eerste helft. We hebben heel goed uitgevoerd wat we van tevoren wilden doen. We hadden een goede controle aan de bal. We speelden de kantwissel met veel lopende mensen in de diepte. En dan kun je alleen maar trots zijn als je dat ook nog met twee doelpunten beloont", aldus De Jong, die beseft dat de score hoger had kunnen uitvallen. 

''We hadden met de vele kansen die we kregen de 3, 4-0 moeten maken", vervolgt hij realistisch. "De 2-1 uitslag geeft de verhouding zoals die op het veld was niet helemaal weer. Maar goed, uiteindelijk gaat het om de punten en schrijven wij na de zege op Sparta Rotterdam weer drie punten bij en kruipen we op de ranglijst dichter naar PEC Zwolle. Als we weten dat dit onze norm is, de lat, dan betekent dat dat of we nu uit of thuis spelen dit elke week moeten brengen", besluit De Jong. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›