Homepage » Hoofdnieuws » Van 't Schip beseft: ''Dat was ook de verdienste van FC Utrecht''

Van 't Schip beseft: ''Dat was ook de verdienste van FC Utrecht''

( 0 reacties)
Van 't Schip beseft: ''Dat was ook de verdienste van FC Utrecht''

FC Utrecht won zaterdagavond in eigen huis met 2-1 van PEC Zwolle en daardoor bedraagt het verschil tussen beide clubs nog maar één punt. Trainer John van 't Schip baalt dan ook enorm van de nederlaag in de Galgenwaard. 

"We hebben vanaf het eerste moment niet in de wedstrijd gezeten", blikt hij terug bij RTV Oost. "We stonden als team niet goed te verdedigen, waardoor Utrecht steeds over de zijkanten door kon komen. We hadden wel een idee hoe we voorop wilden gaan spelen, maar dat bleek moeilijk. Dan moet het op een andere manier, maar voordat we dat goed deden... We kwamen steeds onder druk en tegen een overtal te spelen", constateert Van 't Schip. 

"We hebben het in de tweede helft wel beter gedaan, maar toen was het leed al geschied, omdat je 2-0 achter staat", vervolgt de oefenmeester realistisch. "Daarnaast hebben we voetballend ook gewoon ons niveau niet gehaald. Dat was ook de verdienste van FC Utrecht, dat goed georganiseerd staat. Dan moet je top zijn, maar over het geheel was het gewoon niet voldoende van ons", besluit Van 't Schip teleurgesteld. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›