Homepage » Hoofdnieuws » De Boer lyrisch: ''Dat is een heel groot compliment waard''

De Boer lyrisch: ''Dat is een heel groot compliment waard''

( 1 reacties)
De Boer lyrisch: ''Dat is een heel groot compliment waard''

Frank de Boer is vol lof over voormalig FC Utrecht-trainer Erik ten Hag. De oefenmeester, die onlangs door Ajax werd aangesteld als opvolger van Marcel Keizer, maakte van de club uit de Domstad een stabiele subtopper. 

"Erik heeft het hartstikke goed gedaan bij Utrecht", vertelt de ex-Ajacied in de Telegraaf. "Dat is een heel groot compliment waard en hij mag het nu bij Ajax proberen. Ik heb met hem op de trainerscursus gezeten. Hij weet wat hij wil en heeft er een bepaalde visie bij. Ik hoop dat hij die kan overbrengen en Ajax naar de eerstvolgende titel kan leiden. Dat wordt weer tijd", beseft De Boer. 

De coach, die op dit moment zonder club zit, beseft dat echter dat Ten Hag op een lastig moment instapt bij de club uit Amsterdam. "Dat is verschrikkelijk lastig, dat heb ik zelf ondervonden met Internazionale in Italië", legt hij uit. "Het is even rustig opbouwen, heel veel praten, bezig zijn met video, natuurlijk een paar trainingen en dan moet je er staan. De eerste twee wedstrijden (Feyenoord-thuis en FC Utrecht-uit, red.) staan voor Ajax gelijk in het teken van resultaat", besluit De Boer realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Jan 2018 om 15:53
    letterlijke tekst uit de Televaag?
zaterdag 23 februari 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›