Homepage » Hoofdnieuws » Complimenten voor De Jong: ''Dat was het ook met Ten Hag trouwens''

Complimenten voor De Jong: ''Dat was het ook met Ten Hag trouwens''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Complimenten voor De Jong: ''Dat was het ook met Ten Hag trouwens''

Jean-Paul de Jong is zijn klus als hoofdtrainer van FC Utrecht uitstekend begonnen. De opvolger van Erik ten Hag zag zijn ploeg woensdag met 4-3 winnen van Anderlecht en Ard Schouten is benieuwd hoe de tweede seizoenshelft gaat verlopen. 

"Welk stempel er lopende dit seizoen op De Jong – die al lange tijd het woord van grootaandeelhouder Van Seumeren heeft dat hij door mocht schuiven - geplakt kan worden is een gevalletje koffiedik kijken", schrijft hij in zijn blog op de website van het Algemeen Dagblad.

"Dat was het ook met Ten Hag trouwens, die in zijn eerste maanden bijkans verketterd werd door zijn spelers die ineens keihard én lang moesten trainen", blikt hij terug. "Hier in het voor Spaanse begrippen koude La Manga toont De Jong in zijn wittebroodsweek in elk geval hoe graag hij zijn kans wil grijpen nu het moment daar is", constateert Schouten.

"In het volle besef dat na het oefenduel tegen Anderlecht deze woensdag straks bij de hervatting van de eredivisie een loodzwaar programma wacht: AZ, Feyenoord en Ajax komen naar Galgenwaard", vervolgt de verslaggever. "Die week zal de gevoelstemperatuur rondom De Jong’s aanstelling hoe dan ook verder beïnvloeden, positief danwel negatief", besluit Schouten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!