Homepage » Hoofdnieuws » Van Seumeren: ''Ook opties B en C zijn de revue gepasseerd, maar...''

Van Seumeren: ''Ook opties B en C zijn de revue gepasseerd, maar...''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Van Seumeren: ''Ook opties B en C zijn de revue gepasseerd, maar...''

FC Utrecht moest na het vertrek van Erik ten Hag op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en woensdag kwam naar buiten dat de club uit de Domstad maar liefst vier (!) andere trainers heeft benaderd. Frans van Seumeren heeft echter het volste vertrouwen in 'JP' De Jong. 

''Vanaf dat hij in overleg naar FC Eindhoven ging om buiten Utrecht ervaring op te doen, zijn we een traject met hem ingegaan. Daar past dit hoofdtrainerschap bij'', legt hij uit in het Algemeen Dagblad. ''Hij was onze optie A. En natuurlijk hebben we toen Erik plots naar Ajax ging gekeken hoe de vlag er voor hing en zijn ook opties B en C de revue gepasseerd. Maar altijd inclusief Jean-Paul en in open overleg met hem.''

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam snapt dat er twijfel heerst. "Elke keer als er interesse voor Erik opdook, keek iedereen meteen naar Jean-Paul", weet hij. "Is hij er klaar voor? Kan hij het? Een logische vraag die steeds de kop opstak, ook bij spelers. Dat sommigen twijfelen of hij geschikt is, is ook normaal. Omdat zij die gedachte baseren op de rol die Jean-Paul had. Als loyale assistent, die zich gedienstig opstelde. Deze week zie je dat hij alles geeft om zijn kans te grijpen", besluit Zuidam tevreden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!