VIDEO | Haller helpt ploeg met twee goals naar volgende ronde beker

Voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller hielp zijn ploeg West Ham United dinsdag met twee doelpunten langs Charlton Athletic. De Fransman kwam 90 minuten in actie in de wedstrijd voor de tweede ronde van de Carabao Cup, die met 3-0 werd gewonnen.

Drie dagen eerder speelde het West Ham United van Haller nog haar eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen. De spits begon op de bank en zag zijn ploeg 0-2 verliezen van Newcastle United. Zijn invalbeurt, die 23 minuten duurde, kon daar niks aan veranderen.

In de bekerwedstrijd kreeg Haller wél zijn kans vanaf het begin. En met succes. De man die 51 keer scoorde voor FC Utrecht deed waarvoor hij wordt opgesteld: doelpunten maken. In de 22e en 26e minuut tekende Haller voor de eerste en tweede goal van de wedstrijd.

Zaterdag komt West Ham United weer in competitieverband in actie. Dan gaat de Londense club op bezoek bij stadsgenoot Arsenal.