Mulenga op het veld bij Go Ahead Eagles: ''Ken hem van FC Utrecht''

0
Mulenga op het veld bij Go Ahead Eagles: ''Ken hem van FC Utrecht''

Oud-Utrecht aanvaller Jacob Mulenga is gesignaleerd op het trainingsveld van Go Ahead Eagles. Hij traint daar onder Cees van Wonderen mee bij het eerste team en kijkt daarna pas of er eventueel een contract in zit.

"Ik sprak met Jan Willem van Dop, ik ken hem van FC Utrecht. Hij was één van de mensen die me daarheen heeft gehaald", vertelt Mulenga, die gesprekken voerde met de technische staf. "Ik besloot om hierheen te komen en te kijken hoe ik het team kan helpen."

"Het belangrijkste is om de jonge spelers duidelijk te maken wat er nodig is", legt hij uit. "Je moet op trainingen altijd honderd procent geven. Daarvoor heb je spelers zoals mijzelf nodig. Om het team daarmee te helpen. Niet om hun plek in te nemen."

"Zij zijn de toekomst", gaat Mulenga verder. "Je moet ze zo goed mogelijk helpen voorbereiden. Ik hoop dat ik de club en de jonge spelers kan helpen om te promoveren naar de eredivisie.

Of de 36-jarige Zambiaan ook een contract krijgt is vooralsnog dus onduidelijk. Zelf leeft hij vooral toe naar de wedstrijd van vrijdag. "Ik moet het team nu zo goed mogelijk helpen richting de wedstrijd van vrijdag en vanaf daar zien we het wel."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›