''Het zou natuurlijk schitterend zijn voor het Utrechtse voetbal''

0
''Het zou natuurlijk schitterend zijn voor het Utrechtse voetbal''

De IJsselsteinse sportschooleigenaar Thijs Geurts wil Wesley Sneijder klaarstomen voor een terugkeer in het profvoetbal. Geurts wil echter wel benadrukken dat de middenvelder hard aan zichzelf moet blijven werken.

"Als Wesley wil, en er is commitment van twee kanten, dan willen wij er een enorme berg werk in steken om het voor elkaar te krijgen. Natuurlijk, er moet een hoop gebeuren, maar wij weten hoe het is om topsporters te begeleiden", zo begint Geurts in het Algemeen Dagblad.

"Wesley heeft jarenlang in de top gevoetbald. Hij weet hoe het is en wat er bij komt kijken om ergens niet honderd maar tweehonderd procent voor te gaan. We moeten dat gevoel weer oprakelen, natuurlijk, maar ik geloof er heilig in dat het kan", vervolgt de personal trainer.

Vele fans van FC Utrecht dromen van een rentree van Sneijder in het voetbal. "Het zou geweldig zijn als het lukt. Sneijder en Robben - jongens die we allemaal nog kennen en jaren gevolgd hebben - samen terug in de eredivisie....dat lijkt me machtig om mee te maken. Toen we opperden om Wesley uit te nodigen ging mijn hart wel even sneller kloppen, kan ik je vertellen. Het zou natuurlijk schitterend zijn voor het Utrechtse voetbal als hij een serieuze comeback op de velden maakt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›