''Een stap naar Zuid-Limburg of het buitenland zou niet logisch zijn''

0
''Een stap naar Zuid-Limburg of het buitenland zou niet logisch zijn''

Ruud Boymans kreeg het slechte nieuws dat hij geen contractverlenging kreeg bij Almere City. Volgens de voormalig spits van FC Utrecht had hij de mogelijkheid om echter wel te blijven.

"Het was heerlijk om weer op het veld te staan, om daar weer van te proeven. Dat was ook mijn doel tijdens die lange revalidatie: weer op het veld staan en scoren, dat laatste is helaas niet gelukt. Ik merkte wel dat ik weer echt fit was, maar toen werd de competitie stilgelegd", zegt Boymans tegenover Voetbal International.

Boymans had de mogelijkheid om te blijven bij de Keuken Kampioen Divisie-club. "Almere gaf aan dat ze zeker in deze periode graag zekerheid willen hebben, met twee fitte spitsen. Dat begrijp ik wel. Ik kon wel voorlopig als derde spits bij de club blijven, maar dat zag ik zelf eerlijk gezegd niet zitten. Daarom zijn we in goed overleg uit elkaar gegaan. Ik ben me nu aan het beraden: wil ik nog door als voetballer, of wil ik maatschappelijk werk gaan doen en bijvoorbeeld lekker bij de amateurs gaan spelen?"

"Ik ben er trots op, ik heb mooie dingen meegemaakt en zou ermee kunnen leven om nu te stoppen. Het helpt natuurlijk dat ik iets achter de hand heb", vervolgt Boymans. "Als er een aanbieding komt van een club uit de Keuken Kampioen Divisie die leuk voetbal speelt en een mooi project heeft, dan sta ik daar zeker voor open. Ik ben nu fit en weet honderd procent zeker dat ik er nog een goed seizoen uit kan persen, als ik eindelijk eens een hele voorbereiding kan meedraaien, die heb ik de laatste jaren telkens gemist. Maar het plaatje moet wel kloppen. Ik woon in Amsterdam en wil niet meer verhuizen, dus een stap naar Zuid-Limburg of het buitenland zou niet logisch zijn", besluit Boymans.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›