Dessers denkt aan transfer: ''Het moment om die stap te zetten''

0
Dessers denkt aan transfer: ''Het moment om die stap te zetten''

Voormalig FC Utrecht-spits Cyriel Dessers wordt veelal in verband gebracht met een eventuele overstap naar Feyenoord. De spits van Heracles Almelo, momenteel topscorer van de Eredivisie, ziet een transfer naar Rotterdam-Zuid wel zitten.

"Feyenoord is een hele mooie club, dat weet iedereen, maar ik heb ook wel de ambitie en de droom om buiten Nederland of België te spelen. Ik denk dat nu wel het moment is om die stap te zetten", blikt Dessers vooruit in gesprek met FOX Sports.

De Belg met Nigeriaanse roots is onder de indruk van zijn concurrent Steven Berghuis, met wie hij strijdt om de topscorerstitel. "Berghuis en ik staan nu samen op nummer één van de topscorerslijst (beiden scoorden vijftien keer in de Eredivisie, red.). Daar ben ik wel echt van onder de indruk, hoe hij de ploeg nu draagt bij Feyenoord is echt sterk."

Dessers is daarnaast ook lovend over Erik ten Hag. "Ik heb maar een half jaar met Erik ten Hag kunnen werken bij FC Utrecht, maar ik heb toen zo'n evolutie doorgemaakt, ik ben nog altijd heel erg onder de indruk van wat hij kan en hoe hij met mij heeft gewerkt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!