VIDEO | FOX Sports DOC: ''1 ding is zeker, Utrecht wint de beker'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: ook bekerfinale wordt afgewerkt' Boskamp reageert: ''Feyenoord geeft gewoon de dubbel weg'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit' Hoogma: ''Hoop heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen''

Statistieken: Hoe Vreven van cultheld naar kampioenenmaker ging

0
Statistieken: Hoe Vreven van cultheld naar kampioenenmaker ging

Vier seizoenen lang was Vreven een cultheld in Utrecht. Vreven werd in Utrecht populair door zijn fanatieke manier van verdedigen en zijn tomeloze inzet. Maar hoe gaat het nu met de Belg?

In zijn spelerscarrière was Vreven het langst actief voor FC Utrecht. De Belg groeide uit tot een cultheld in de Domstad en speelde maar liefst 113 wedstrijden, waarmee hij een mooie transfer naar 1. FC Kaiserslautern verdiende. Een succes werd het nooit, waarna hij vertrok naar Vitesse. Nadat hij in 2007 suikerziekte kreeg, was zijn carrière zo goed als klaar.

Tegenwoordig is hij trainer en is hij een echte clubhopper. Na dienstverbanden bij Waasland-Beveren, NAC Breda en Beerschot is hij tegenwoordig actief bij KSC Lokeren. Een kijkje door zijn carrière nemen? Kijk op deze link.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›