Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt'' FC Utrecht mist zestal in thuiswedstrijd tegen FC Twente 'Repeterend verhaal' voor Troupée: ''Alles valt of staat met Klaiber'' Boussaboun: ''Het valt mij tegen, FC Utrecht staat te laag'' ''St. Jago lijkt aan te geven dat hij er een tijdje uit ligt''

''De laatste weken krijg ik flink wat appjes uit Utrecht''

( 0 reacties)
''De laatste weken krijg ik flink wat appjes uit Utrecht''

Jan Willem van Dop kijkt uit naar de bekerwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht. De algemeen directeur van Go Ahead Eagles was in het verleden directeur en voorzitter bij FC Utrecht.

Van Dop heeft 'gezonde spanning' voor het treffen met zijn oude werkgever. "Dit zijn de mooie dingen uit ons vak", zegt de bestuurder in De Stentor. "Een kwartfinale is voor een club als Go Ahead zeker niet de normaalste zaak van de wereld en dan ook nog tegen je oude club…"

Bij FC Utrecht zijn ze Van Dop nog niet vergeten. "Het is een prachtige club, beetje vergelijkbaar met GA Eagles, maar groter", meent Van Dop, erelid van de supportersvereniging in de Domstad. "De laatste weken krijg ik flink wat appjes uit Utrecht. Dit duel leeft wel."

Trainer Jack de Gier heeft een duidelijke opdracht voor zijn spelers. "Bij GA Eagles speel je niet vaak een kwartfinale. Dit zijn wedstrijden waarvan je moet genieten. Stel je voor: een halve finale, weer thuis. Dat moet al genoeg motivatie zijn om er alles aan te willen doen", aldus De Gier.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›