Boymans is weer terug: ''Ik heb vaak gedacht aan stoppen''

0
Boymans is weer terug: ''Ik heb vaak gedacht aan stoppen''

Ruud Boymans is terug als profvoetballer. De oud-speler van FC Utrecht tekende afgelopen week een contract bij Almere City, waar hij zondag weer voor het eerst bij de wedstrijdselectie zat.

"Ik had er zeker zin in, maar we hadden afgesproken dat wanneer we achter zouden staan dat het moment was om mij te brengen", vertelt Boymans na het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles voor de camera van FOX Sports. "Dat was vandaag niet nodig. Je beleeft de spanning en beleeft alles weer voor de eerste keer. Alsof het weer mijn debuut is, zo voelt het eigenlijk."

Boymans stond maandenlang aan de kant. "Ik heb vaak gedacht aan stoppen, maar heb uiteindelijk toch de motivatie gevonden met de juiste mensen om me heen. Ik heb het geloof gehouden om door te zetten en dat resulteert in een contract bij Almere City. Ik heb eigenlijk het hele lopen opnieuw moeten uitvinden. Met mijn fysio Rinus ben ik daarmee aan de slag gegaan. (...) Het heeft vijf of zes maanden geduurd voordat ik weer helemaal op niveau was."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›