OFFICIEEL | Strieder tot einde van het seizoen bij PEC Zwolle BREAKING | 'FC Utrecht verhuurt Strieder aan eredivisionist' Peterson direct in selectie; drietal keert terug bij FC Utrecht Van den Brom blij met Peterson: ''Liepen mank aan de linkerkant'' OFFICIEEL | FC Utrecht huurt Peterson en bedingt optie tot koop

''Daar heb ik onvoldoende de kans gehad om te laten zien wat ik kon''

( 0 reacties)
''Daar heb ik onvoldoende de kans gehad om te laten zien wat ik kon''

Mike Havekotte speelt de rest van het seizoen op huurbasis van ADO Den Haag bij FC Dordrecht. De oud-doelman van FC Utrecht hoopt eindelijk op zijn definitieve doorbraak in het profvoetbal. Dit had echter ook waterpolo kunnen zijn.

"Ik heb, nadat ik mijn eerste profcontractje bij FC Utrecht had getekend, definitief voor het voetbal gekozen, want ik wilde de uitdaging aangaan. Maar het waterpolo boeit me nog steeds. Door het coachen en ik ben ook goed bevriend met Nederlands team-speelster Maud Megens. Als zij niet met Oranje verplichtingen had gehad, had ze de wedstrijd tegen Excelsior bezocht", aldus Havekotte tegenover het Algemeen Dagblad.

Uiteindelijk vertrok de goalie naar Excelsior. "Daar heb ik onvoldoende de kans gehad om te laten zien wat ik kon. Dat is ook het verhaal geweest tot nu toe: ik stond te boek als een groot talent, maar heb dat niet of nauwelijks kunnen waarmaken. En ik wil af van dat stempel ‘goede keeper zonder speeltijd'."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›