Bazoer: ''Dit moet het einde zijn van een turbulente periode''

1
Bazoer: ''Dit moet het einde zijn van een turbulente periode''

Riechedly Bazoer kwam een paar weken geleden in het nieuws nadat hij tijdens een training weg was gestuurd bij Vitesse. Het is niet de eerste keer dat de voetballer negatief in het nieuws komt. 

Hij kreeg het op de training aan de stok met zijn medespeler Jay-Roy Grot en daarna misdroeg hij zich verbaal richting trainer Leonid Slutskiy. ''Dat is nooit goed te praten. In het vuur van het moment ben ik me te buiten gegaan. Ik had mijn emoties niet onder controle. Ik baal er enorm van. De uitspatting is een fout van mij'', zegt hij in De Gelderlander. De middenvelder kreeg een boete van de club en werd uit de selectie verbannen. Vorig seizoen gebeurde dit nog bij FC Utrecht. 

''Hoezeer ik die schorsing ook betreur, de straf is wel terecht geweest. Ik heb iedereen teleurgesteld. Het team, de technische staf. Mijn vriendin, mijn broer en mijn ouders. Vooral mijn ouders. Dat spijt mij. Ik ben terecht gewezen in mijn familie. Dat is pijnlijk'', erkent de voetballer. Het heeft zijn ogen wel geopend, want Bazoer heeft een hulplijn ingeschakeld, waardoor hij hoopt dat er in de toekomst geen rare dingen meer gebeuren.

''Die ken ik nog uit mijn tijd bij PSV. Verder zeg ik hier niet veel over. Dit is ook een privékwestie. Ik wil vooral mijn kwaliteiten óp het veld laten zien'', vertelt de voetballer. Zijn hulplijn moet ervoor zorgen dat hij de krant alleen nog maar haalt met fraaie statistieken en prijzen. ''Dit moet het einde zijn van een turbulente periode. Nu moet alles ook weer om voetbal draaien'', besluit hij.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Nov 2019 om 12:15
    Is Bazoer bij ons uit de selectie gezet plus een boete er bij? Kan het nergens vinden
zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›