Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Verhoeven heeft nieuwe carrière: ''Dat is heel mooi om te zien''

( 0 reacties)
Verhoeven heeft nieuwe carrière: ''Dat is heel mooi om te zien''

Jeroen Verhoeven opende een jaar geleden samen met compagnon Hayler Tamboer indoorspeeltuin Plezier en een dagbesteding met leertraject voor 'thuiszitters' in Soesterberg. De oud-doelman is blij met de keuze die hij een destijds maakte.

"Ik speelde al een tijdje met dit plan en heb het uiteindelijk aan Jeroen voorgelegd. Voor deze thuiszitters is er nagenoeg niks. Vanwege hun autisme, stoornissen of laag zelfbeeld hebben ze problemen met de sociale aspecten van een school. Ze komen thuis te zitten en raken bijna allemaal verslaafd aan gamen. In de computerwereld worden ze niet veroordeeld. Die wereld is minder eng", aldus  Tamboer in het Algemeen Dagblad.

De eerste successen heeft het duo al geboekt. "We hebben twee leerlingen die weer terug het onderwijs in gaan en een leerling die een baantje heeft. Het is mooi om te zien dat de jongeren groeien en zichzelf mogen zijn", aldus Verhoeven. "Of ze mee willen werken in de speeltuin is aan hen. Het is niet verplicht. Er zijn ook jongeren die het eng vinden en dat is prima." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›