VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Van Velzen vertrekt uit Nederland en tekent in Engeland

( 0 reacties)
Van Velzen vertrekt uit Nederland en tekent in Engeland

Gyliano van Velzen gaat een nieuwe avontuur aan. De oud-speler van FC Utrecht heeft een tweejarig contract getekend bij Crawley Town FC, dat meldt de Engelse club op de officiële website.

Van Velzen was deze zomer transfervrij na zijn vertrek bij Roda JC, waarmee de 25-jarige aanvaller een jaar eerder degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Nu keert Van Velzen terug naar Engeland, waar hij eerder onder contract stond bij Manchester United.

In 2013 nam FC Utrecht hem over van de Engelse topclub, maar zijn tijd in de Domstad werd geen succes. Van Velzen speelde in twee seizoenen slechts zeven competitiewedstrijden voor FC Utrecht en verkaste vervolgens naar FC Volendam. Met Crawley Town komt Van Velzen uit in de League Two. Eerder was voormalig FC Utrecht-speler Enzio Boldewijn actief bij de Red Devils.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!