OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht wint met pijn en moeite van FC Twente ''Je wil voor zo'n publiek als dit scoren, dat is een geweldig gevoel'' MATCHDAY | FC Utrecht begint met Ramselaar en Van der Maarel

''Waarom Standard dan zoveel geld voor Gavory geeft?''

( 0 reacties)
''Waarom Standard dan zoveel geld voor Gavory geeft?''

Nicolas Gavory maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar Standard Luik. De Belgische club betaalde maar liefst 3,1 miljoen euro voor de Franse linksback.

In België worden er vraagtekens gezet bij de hoge vraagprijs, omdat Standard zich ook kon versterken met bijvoorbeeld Kristof D'Haene van KV Kortrijk. D'Haene wordt bij onze zuiderburen 'één van de beste linksachters van het land' genoemd. De vleugelverdediger van Kortrijk staat zondag tegenover het Standard Luik van Gavory.

"Gavory is inderdaad een vergelijkbare speler, heeft ook een uitstekende traptechniek", zegt analist Dennis van Wijk in De Krant van West-Vlaanderen. "Waarom Standard dan zoveel geld voor hem geeft en D'Haene een beetje als miskend talent achterblijft?"

"Ik waag me nu op glad ijs, maar die prijzen worden nog steeds niet bepaald door de kwaliteit maar door de markt en de makelaars", vervolgt hij. Hoe komt Dussenne bij Standard? En aan D'Haene zal voor makelaars niet veel geld te verdienen zijn, zeker?", aldus Van Wijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›