''Waarom Standard dan zoveel geld voor Gavory geeft?''

( 0 reacties)
''Waarom Standard dan zoveel geld voor Gavory geeft?''

Nicolas Gavory maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar Standard Luik. De Belgische club betaalde maar liefst 3,1 miljoen euro voor de Franse linksback.

In België worden er vraagtekens gezet bij de hoge vraagprijs, omdat Standard zich ook kon versterken met bijvoorbeeld Kristof D'Haene van KV Kortrijk. D'Haene wordt bij onze zuiderburen 'één van de beste linksachters van het land' genoemd. De vleugelverdediger van Kortrijk staat zondag tegenover het Standard Luik van Gavory.

"Gavory is inderdaad een vergelijkbare speler, heeft ook een uitstekende traptechniek", zegt analist Dennis van Wijk in De Krant van West-Vlaanderen. "Waarom Standard dan zoveel geld voor hem geeft en D'Haene een beetje als miskend talent achterblijft?"

"Ik waag me nu op glad ijs, maar die prijzen worden nog steeds niet bepaald door de kwaliteit maar door de markt en de makelaars", vervolgt hij. Hoe komt Dussenne bij Standard? En aan D'Haene zal voor makelaars niet veel geld te verdienen zijn, zeker?", aldus Van Wijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›