Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Bazoer: ''Denk dat ze een beetje dezelfde soort trainers zijn''

( 0 reacties)
Bazoer: ''Denk dat ze een beetje dezelfde soort trainers zijn''

Na twee jaar in het buitenland en een moeilijke periode bij FC Utrecht heeft Riechedly Bazoer zaterdagavond eindelijk weer eens in de Eredivisie kunnen voetballen, onder een coach die hem enigszins herkenbaar overkomt.

"Goed dat ik weer in de Eredivisie mag staan. Ik ben blij dat ik mijn debuut heb kunnen maken. Ik denk dat ik een aardige pot heb gespeeld, persoonlijk maar als team ook, dus ik kan tevreden zijn met het gelijkspel tegen Ajax", vertelt hij voor de camera van Veronica Inside.

Bazoer zal het nu moeten doen met Leonid Slutskiy als coach, al komt diens aanpak en karakter redelijk overeen met zijn coach van vorig seizoen, voormalig FC Utrecht-trainer Dick Advocaat. "Het zijn dezelfde trainers denk ik. Streng maar wel eerlijk, daar hou ik wel van. Als je het goed doet krijg je het te horen, maar als je het fout doet krijg je het ook te horen. Daar hou ik wel van. Dus ik denk dat ze een beetje dezelfde soort trainers zijn", legt hij de overeenkomst tussen de twee uit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›