'Opvolger Haller': ''Dat is het nét niet helemaal geworden''

( 0 reacties)
'Opvolger Haller': ''Dat is het nét niet helemaal geworden''

Cyriel Dessers trok vorige week de deur bij FC Utrecht achter zich dicht. De Belgische spits maakte de overstap naar Heracles Almelo. Dessers was nooit onomstreden bij FC Utrecht, maar bewaart warme gevoelens aan de club uit de Domstad.

"De verwachtingen waren onwerkelijk hoog toen ik in 2017 de overstap maakte van NAC naar Utrecht", vertelt Dessers in gesprek met Voetbal International. "Ik werd binnengehaald als de opvolger van Sébastien Haller. We kunnen wel stellen dat dat het nét niet helemaal is geworden", zegt hij met zelfspot.

"Natuurlijk had ik net wat meer willen spelen", vervolgt de Belg. "Ik ben ook een periode geblesseerd geweest. Uiteindelijk is voor mij de balans positief. Ik heb de beslissende gemaakt in Poznan én ben beslissend geweest in de play-offs."

Dessers kijkt dan ook met een goed gevoel terug op zijn tijd bij FC Utrecht. "Ik heb goede herinneringen aan de club en de mensen. Kijk naar de statistieken. Volgens mijn eigen administratie heb ik in twee seizoenen tijd, 28 keer een basisplaats gehad. Daarin heb ik negentien keer gescoord en vijf assists gegeven. Als ik dat gemiddelde kan doortrekken ga ik heel tevreden zijn op het einde van het seizoen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›