''Had het gevoel dat het tussen Bahebeck en mij zou gaan''

0
''Had het gevoel dat het tussen Bahebeck en mij zou gaan''

Cyriel Dessers is deze week met Heracles Almelo op trainingskamp in Duitsland. De spits maakte vorige week de overstap van FC Utrecht naar de Tukkers.

"Het is ontzettend snel gegaan", begint Dessers in gesprek met Voetbal International. "Op vrijdagavond lag ik ontspannen op de bank en kreeg ik een berichtje dat FC Utrecht geïnteresseerd was in Dalmau. 24 uur later was ik speler van Heracles. Of dat gek is? Nee, juist mooi. Dat is het leuke aan de voetballerij, die onvoorspelbaarheid. Dit soort dingen maak je op kantoor natuurlijk niet mee."

Dessers hoopte deze maand nog een basisplaats bij FC Utrecht. "Ik had het gevoel dat het tussen Bahebeck en mij zou gaan", geeft de Belg aan. "JC heeft ongelofelijk veel kwaliteit. Hij heeft extra klasse. Tegelijkertijd is hij fysiek wat brozer. Het zou een zware strijd worden, maar ik geloofde oprecht in mijn kans."

Toch zei de spits bijna direct ja toen Heracles Almelo zich meldde. "Dat is raar hè", beaamt hij. "Het moment kwam voorbij en het voelde goed. Ik heb er niet lang over nagedacht. Misschien heeft het wel met mijn leeftijd te maken. Ik ben nu 24 jaar. Dat is niet jong maar ook nog niet oud. Het wordt tijd om wekelijks te spelen. Bij FC Utrecht blijft de strijd gigantisch. Als het dan tegenzit, ben je een jaar lang twaalfde man."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›