Tannane: ''Er is veel gebeurd bij FC Utrecht toen ik wegging''

Oussama Tannane dook deze week plotseling op bij Vitesse. De aanvaller, die afgelopen seizoen vijftien competitieduels voor FC Utrecht speelde, tekende een driejarig contract in Arnhem.

"Voor mij is het ook wel een beetje verrassend", vertelt Tannane in gesprek met FOX Sports. "Ik was al een beetje rond met clubs uit het buitenland. Uit Turkije en andere landen waar je goed geld kunt verdienen, maar op een gegeven moment kreeg ik een belletje. Mijn zaakwaarnemer vroeg of ik interesse had in Vitesse. Ik heb een heel goed gesprek gehad met de trainer en vandaar mijn keuze. Hij heeft mij veel vertrouwen gegeven en dat miste ik een beetje in Nederland."

Tannane werd vorig seizoen na een incident op de training weggestuurd bij FC Utrecht. "Ik wil het daar niet meer over hebben", reageert hij. "Ik heb dingen gehad en alles is gebeurd. Mensen hebben gezegd wat ze willen zeggen. Of het waar is of niet, laat ik in het midden. Het was wel vervelend, want ik kon zelf ook niet mijn eigen verhaal vertellen. Er is veel gebeurd bij FC Utrecht toen ik wegging. Dan kan je je afvragen of er een bepaalde speler weggestuurd moest worden, maar daar laat ik me buiten."

De 25-jarige aanvaller kijkt liever vooruit. "Ik ben gewoon een heel positieve jongen. Wat er vorig jaar is gebeurd, is gebeurd", aldus Tannane, die zijn kant van het verhaal nog wel een keer wil doen. "Dat wil ik zeker, maar ik moet eerst presteren en dan doe ik het wel. Mijn doel is nu fit worden en m'n ding doen."

???? | Oussama Tannane is blij met zijn stap naar Vitesse:

"De trainer heeft mij vertrouwen gegeven en dat miste ik een beetje in Nederland."https://t.co/UzsAvRFEuH

— FOX Sports (@FOXSportsnl) July 16, 2019

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
28/04
RKC Waalwijk
14:30
FC Utrecht
zo
5/05
FC Utrecht
14:30
Vitesse
zo
12/05
FC Utrecht
14:30
Sparta Rotterdam
zo
19/05
AZ
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
9 Sparta Rotterdam 30 2 40
10 SC Heerenveen 30 -6 36
Bekijk de hele stand