Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Blöte hoopt op contract in Finland: ''Heb een week de tijd''

( 0 reacties)
Blöte hoopt op contract in Finland: ''Heb een week de tijd''

Conner Blöte vertrok afgelopen zomer bij FC Utrecht, maar kan terugkeren in het betaalde voetbal. De oud-speler van Jong FC Utrecht, die nu bij derdedivisionist Hercules speelt, hoopt op een contract in Finland.

Blöte vertrekt zondag voor een proefperiode naar de Finse profclub Seinäjoen Jalkapallokerho, dat uitkomt op het hoogste niveau. "Mijn zaakwaarnemer kwam met deze optie", zegt Blöte in het Algemeen Dagblad. "We moeten in korte tijd alles voorbereiden. Finland had ik in eerste instantie niet in mijn hoofd, maar ik zie het vooral als een mooi avontuur. Het lijkt me leuk om de voetbalcultuur daar mee te maken." 

De 21-jarige vleugelverdediger hoopt opnieuw prof te worden. "De club staat erom bekend dat alles professioneel is geregeld", geeft hij aan. "Ik heb een week de tijd om mezelf te bewijzen. Na die week kijken we verder. Waarschijnlijk krijg ik direct daarna uitsluitsel. Mijn zaakwaarnemer gaat ook drie dagen mee."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›