''Denk dat Haller wel op de deur klopt bij Frankrijk''

( 0 reacties)
''Denk dat Haller wel op de deur klopt bij Frankrijk''

Sébastien Haller is ook bij Eintracht Frankfurt uitgegroeid tot een ware goalgetter. De oud-spits van FC Utrecht scoorde maandag als invaller twee goals binnen 143 seconden en staat nu op veertien treffers in de Bundesliga.

Volgens Arnold Bruggink, die het Duitse voetbal op de voet volgt, is Eintracht niet het eindstation van Haller. "Als hij op achttien goals en twaalf assists uitkomt aan het einde van dit seizoen, dan melden clubs zich vanzelf", zegt de analist in het Algemeen Dagblad.

"Frankfurt zou dan gek zijn om hem niet te laten gaan. Hij heeft laten zien dat hij in de Bundesliga goed uit de voeten kan en ik voorzie dat hij nog niet aan zijn plafond zit, er zit zeker nog rek in", aldus Bruggink. Haller is na Kylian Mbappé de meest productieve Fransman in de beste vijf Europese competities. Ook is hij na Robert Lewandowski de Most Valuable Player van de Bundesliga.

"Waarom hij niet bij het nationale voetbalelftal van Frankrijk speelt?", vraagt Bruggink zich af. "Tja, die hebben natuurlijk een overschot aan goede spelers. Maar ik denk dat hij wel op de deur klopt. Hij is nog maar 24 en is zowel fysiek als technisch sterk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›