''Staan we met 5-0 voor, zegt-ie boos dat-ie het helemaal niks vond''

( 0 reacties)
''Staan we met 5-0 voor, zegt-ie boos dat-ie het helemaal niks vond''

Willem van Hanegem viert vandaag zijn 75ste verjaardag. De verjaardag van de oud-speler en voormalig trainer van FC Utrecht krijgt veel aandacht in de media.

Zo wordt Tom Caluwé gevraagd naar zijn herinneringen aan De Kromme. "Tegen mij zei hij vaak: Waarom loop je nou zoveel? Dat hoeft helemaal niet. Je staat toch vrij?", blikt de voormalig middenvelder van FC Utrecht terug in het Algemeen Dagblad. "Daar kon hij niet bij."

Tim Cornelisse zag Leroy George onder Van Hanegem écht goed worden. "Eén keer maar bemoeide hij zich met de wedstrijdbespreking. Dat was toen Van Loen de rechtsback van de tegenstander ophemelde alsof het Cafú was. Willem vroeg of Leroy daar dan bang voor moest zijn. Nee toch zeker? Het gevolg was dat Leroy de wedstrijd van zijn leven speelde", aldus Cornelisse, die ook wel eens vreemd stond te kijken.

"Staan we tegen Sparta met 5-0 voor in de rust en lopen we hossend de kleedkamer in, zegt-ie boos dat-ie het helemaal niks vond. Die hele eerste helft niet. Toen stonden we wel even te kijken", lacht de oud-verdediger.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›