Kali blij als FC Utrecht vierde wordt: ''Dan is er een juich-momentje''

( 0 reacties)
Kali blij als FC Utrecht vierde wordt: ''Dan is er een juich-momentje''

FC Utrecht, NAC Breda en SC Heerenveen zijn momenteel op trainingskamp op La Manga. Voor Anouar Kali is het een bijzonder weerzien met zijn oude club FC Utrecht. De middenvelder is momenteel revaliderende en hoopt snel terug te zijn. Hij is lovend over zijn huidige club.

"NAC is een heel mooie club. Met een fantastische aanhang, het is altijd volle bak thuis. Het lijkt wel een beetje op FC Utrecht. De keuze was daarom snel gemaakt", begint Kali in gesprek met FC Utrecht TV. "Bij NAC heb ik warmte gekregen. Ik woon nu in Brabant en geniet hier echt. Ik heb meegekregen dat ik altijd blijf lachen."

Kali keek wel even raar op toen hij zag dat NAC en FC Utrecht slechts 500 meter van elkaar af verblijven. "Dat vind ik fantastisch. Ik volg FC Utrecht nog steeds en met de jongens heb ik nog steeds contact. Ook heb ik een aantal wedstrijden van ze bekeken, dus dat is leuk. Ik heb de jeugdopleiding doorlopen en het eerste behaald, dus voor mij is FC Utrecht nog steeds in mijn hart."

De middenvelder merkte wel dat er veel spelers bij FC Utrecht zijn vertrokken, vooral spelers waar Kali mee op trok. "Alle jongens waar ik veel mee optrok zijn nu weg. Ayoub en Labyad zijn naar een andere club. Dat is de voetballerij hé", vervolgt Kali, die veel kwaliteit ziet bij de Domstedelingen. "Thuis zijn ze ijzersterk. Ik denk dat ze wel plek vier halen, dan is het een goed seizoen. Dan is er wel een juich-momentje bij Anouar Kali."

"Echter denk ik nu eerst aan NAC en wij moeten weg uit de degradatiezone. Daar heb ik echter alle vertrouwen in", besluit Kali vol zelfvertrouwen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›