Van Overeem: ''Dat kunnen wij gebruiken als verbeterpunten'' VIDEO | Paes en Hoogma winnen ruim met Jong Oranje van Gibraltar FC Utrecht zoekt nieuwe hoofdsponsor: ''Een nog grotere naam'' Van Overeem droomt van Oranje: ''Dezelfde weg als De Roon'' Paes vol lof: ''Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt''

Oud-Utrechter: ''Misschien iets met de moeder of dochter van Derksen gedaan''

( 0 reacties)
Oud-Utrechter: ''Misschien iets met de moeder of dochter van Derksen gedaan''

Frank Demouge speelde tussen 2010 en 2012 bij FC Utrecht. In 43 competitieduels kwam de oud-spits tot dertien treffers. Geen onaardig aantal, maar toch werd Demouge vaak bekritiseert door Johan Derksen.

"Misschien heb ik iets met z'n familie gedaan ofzo, ik zou het niet weten", lacht Demouge voor de camera van Veronica Inside. "Met z'n moeder of z'n dochter, ik weet het niet hoor... Blijkbaar lag het allemaal vrij gevoelig."

Demouge heeft inmiddels een voetbalschool met Ard van Peppen in Maastricht. Ook Van Peppen moest er regelmatig aan geloven bij Derksen. "Het is vanuit Johan natuurlijk stinkende jaloezie. Ik denk het wel", meent Van Peppen. "Hij pretendeert linksback te zijn geweest, af en toe zie je wat beelden, maar hij mocht míjn veters nog niet eens strikken." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›