Sneijder: ''Het is een gewaagde, maar ik ga natuurlijk voor mijn broer''

( 0 reacties)
Sneijder: ''Het is een gewaagde, maar ik ga natuurlijk voor mijn broer''

Rodney Sneijder speelde jarenlang in het shirt van FC Utrecht. In gesprek met FC Utrecht TV werd gevraagd naar de volgens hem beste speler in elke linie. De middenvelder van de Utrechters begint met de doelman.

"De beste keeper vind ik Edwin van der Sar, omdat ik hem ken van mijn tijd. Ik heb hem wel meegemaakt. Hij is gewoon een goede Nederlandse keeper. Een van de betere, misschien wel de beste doelman ooit", zegt Sneijder vol lof over de goalie.

Voor de verdediger gaat hij iets verder terug in de tijd. "Vroeger was ik altijd fan van Paolo Maldini. Zijn stijl, goede verdediger. Er stond ook echt wat. Daarom ga ik voor hem", aldus Sneijder. "Het is een gewaagde, maar ik ga natuurlijk voor mijn broer Wesley. Ik kan er heel lang of heel kort over zijn, maar ik ben heel trots op wat hij heeft bereikt in zijn carrière. Voor mij is hij echt de beste."

"Ik ben een enorme Madrid-fan, dus dan is de keuze snel gemaakt. Daarnaast ben ik ook een hele grote Ronaldo-fan. Daarom ga ik voor hem", zegt Sneijder in gesprek met FC Utrecht TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!