Benefietduel voor zieke Sluijk: ''Geweldig dat ze dit voor me organiseren''

( 0 reacties)
Benefietduel voor zieke Sluijk: ''Geweldig dat ze dit voor me organiseren''

Oud-spelers van FC Utrecht en Argon hebben woensdagavond op Zoudenbalch een emotioneel eerbetoon gebracht aan Dennis Sluijk. De 47-jarige oud-speler van FC Utrecht is ongeneeslijk ziek en daarom speelde beide clubs een benefietwedstrijd.

"Eigenlijk heeft hij hier een hekel aan, maar het is goed dat hij de confrontatie aan gaat", vertelt Marcus de Jong van Argon tegenover RTV Utrecht. "Het doel is dat dit een mooie herinnering wordt voor Dennis en zijn familie. We willen hem nog een keer in het zonnetje zetten."

Sluijk speelde vijftien wedstrijden in de Eredivisie voor FC Utrecht. "Het is natuurlijk geweldig dat ze dit voor me organiseren", reageert hij. "Maar ik ben niet iemand om langs de kant te staan. Ik had liever op het veld gestaan, maar dat gaat helaas niet meer. Als je mij vraagt hoe het gaat dan zeg ik goed. Mijn dokter zou zeggen dat het helemaal niet goed gaat."

Onder anderen Herman Verrips, John van Loen, Ferdi Vierklau en Robert Roest speelden mee namens FC Utrecht. "Je kan wel merken dat de meesten een buikje beginnen te krijgen. Het loopt niet over van kwaliteit", lacht Sluijk langs de kant. "De ploeg die het langst op zijn benen kan staan schiet er aan het eind waarschijnlijk een paar in en wint de wedstrijd." Uiteindelijk wint Argon met 2-0 en krijgt Sluijk een shirt en geld voor een goed doel. Beelden van de wedstrijd zijn hier te bekijken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›