Boymans nog clubloos: ''Er is veel interesse, maar hij wil eerst revalideren''

( 1 reacties)
Boymans nog clubloos: ''Er is veel interesse, maar hij wil eerst revalideren''

Ruud Boymans zal voorlopig nog geen contract tekenen. De 28-jarige spits, die afgelopen zomer bij FC Utrecht vertrok, herstelt momenteel nog van een blessure.

Ondanks zijn kwetsuur tonen veel clubs belangstelling voor de centrumaanvaller. "Er is nog steeds veel interesse, maar hij wil eerst revalideren en dan kijken we pas verder", zegt zijn zaakwaarnemer in gesprek met 1Limburg.

"Zijn ambitie-niveau?", vervolgt de belangenbehartiger. "Dat is moeilijk aan te geven nu, het duurt nog wel twee tot drie maanden voordat hij ergens kan aansluiten. Maar het is duidelijk dat hij een Eredivisie-spits is. Een echte nummer negen, daar heb je er maar weinig van in Nederland."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Aug 2018 om 11:10
    Die idioot is helemaal niet aan het revalideren. Ik zie al maanden niets anders dan foto's voorbij komen op o.a. insta waarin hij zit te vreten en te drinken in allerlei zonnige oorden en op feestjes. Lekker slim trouwens als je weet dat er sowieso al getwijfeld wordt aan je motivatie en inzet om ergens bij een club een contract af te dwingen.
dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›